A barátnőm egy vállalkozást akart indítani, de úton volt a baba

Szerintem fantasztikus dolog, ha valaki szeretne gyereket és egy nagy családot. Mert akárhonnan is nézzük, annak ellenére, hogy sok örömöt hoz, rengeteg lemondással is jár. Hiszen ilyenkor az ember háttérbe helyezi magát, már nem saját maga lesz a legfontosabb, hanem az a kis élet, vagy életek, amiket világra hozott.

Van egy barátnőm, aki mindig is fiatal anyuka akart lenni. Ez valóra is vált. Még nem tudta, hogy terhes, amikor a férjével belevágtak egy saját vállalkozás megalapításába. A férje mérnök, a barátnőm pedig marketinges, így közösen kitaláltak egy eszközt. Erről bővebben sajnos még nem szabad beszélni, ugyan már megtörtént a szabadalmaztatás, de még nem indították be a honlapot, és az üzletük sem nyitott még meg.

Először kisebb számú rendeléseket fognak vállalni, mert a barátnőm férje és egy barátja fogják elkészíteni ezeket az eszközöket, a barátnőm pedig a marketing részével fog foglalkozni. Mert mint tudjuk, hiába nagyon jó valami, ha nincs jó marketingje.

Amikor elkezdtek belevágni ebbe az egészbe, nem sokkal később tudták meg, hogy gyerekük lesz. Így a fontossági sorrend természetesen borult és megváltozott. Kicsit pihentették a vállalkozás projektet, mert kellett venniük egy új lakást, és azt be is kellett rendezni, szóval belevágtak a költözésbe. Azóta a kislányuk megszületett, sőt mi több, már az első születésnapján is túl vagyunk. Úgyhogy a szülők úgy döntöttek, itt az ideje annak, hogy megvalósítsák a terveiket és beindítsák a vállalkozást.

Mindenekelőtt szükségük volt egy helységre, egy műhelyre, ahol el tudják készíteni az eszközt, ahol tudják tárolni a szükséges anyagokat, illetve, aminek egy része kis üzletként is tud majd funkcionálni.

Miután ez meg volt, polcokra volt szükség. Kezdetben nem tudták, hogy merre induljanak, hogy pontosan mit is keresnek, így találtak rá a RackingLog polcrendszereire. A RackingLog egy több mint 25 éve működő vállalkozás, ami nemzetközi szinten is elismert. Saját gyártású polcrendszerek forgalmazásával foglalkoznak.

Számtalan polcrendszer közül tudja kiválasztani mindenki a számára megfelelőt. Többféle RackingLog polcrendszer létezik:

  • gördíthető polcrendszerek
  • kereskedelmi polcrendszerek
  • karos állványrendszerek,
  • önhordó és többszintes polcrendszerek
  • fémpolcok
  • galériák és pódiumok

Mivel a felsoroltak közül a polcrendszerek többsége hatalmas, leginkább nagy gyárakban használatosak, így könnyen tudtak szelektálni. Így maradt a kalapban a fémpolc és a kereskedelmi polcrendszerek.

Mindenképpen hasonló anyagú polcokban gondolkoztak, bár szóba jött a fa is, de az nehezen tisztítható, nem biztos, hogy olyan stabil, mármint a teherbírását illetően, és talán még nehezebb is a súlya, amiből az következik, hogy nehezebben mozdítható.

Minden polcrendszert egyedi igényeknek megfelelően készítenek el. Ehhez tudni kell, hogy mit szeretnénk tárolni a polcokon, hova készül, milyen céllal.

Ebben egyébként nagy segítséget nyújtanak, ugyanis, nem feltétlenül kell nekünk neki állni méricskélni meg tervezgetni. Ha jelezzük az igényt egy ilyen egyedi RackingLog polcrendszer iránt, akkor a szakemberek szükség esetén meglátogatják a helyszínt, ahová szeretnénk elhelyezni a polcot, megtervezik, tervrajzot készítenek egy pontos árajánlattal. Ezután legyártják a polcnak az elemeit, majd előre egyeztetett időpontban kiszállítják a megrendelőnek. Ha kisebb polcrendszerről van szó, azt mi magunk is össze tudjuk szerelni, de amennyiben segítségre van szükség, úgy szintén készséggel segítenek a szakemberek.

Ezeket onnan tudom, hogy a barátnőmék üzlet-raktár helységében már ott állnak ezek a polcok. Nagyon örültek neki, mert ez volt a feltétele annak, hogy az alkatrészeket meg tudják venni és tudják hol tárolni. Annak pedig pluszban örültek, hogy az ő megrendelésük nagyon gyorsan elkészült, és nagyon segítőkész hozzáállással találkoztak, különösen a tervezés során, ugyanis két alkalommal változtatásokat kértek.