Ha jön a baba, vásárolni kell, és a táska sem maradhat ki!

Egy kisbaba érkezése körül rengeteg a tennivaló. Készülni kell a szülésre, be kell rendezni a babaszobát és persze be kell szerezni mindent, amire a kis jövevénynek szüksége lehet. Sok felesleges dolgot lehet venni ilyenkor, de aminek biztosan hasznát is fogjuk venni, az egy sokzsebes, jól pakolható nagy táska, melyben minden elfér, ha kimozdulunk otthonról.

Pelenka, popsikendő- és krém, innivaló, ha kell tápszer, váltásruha, csörgő….és még nem is értem a felsorolás végére, miket kell magunknál tartani ilyenkor.

Számomra a legszuperebb táska webshop az Anna Táska, és mint mindig, most is sikerült itt beszereznem az elképzeléseimnek megfelelő táskát. Mindenképpen szerettem volna beszerezni tehát egy válltáskát, amibe mindent bele tudok pakolni magamnak, és a kislányomnak is, arra az esetre, ha kimozdulunk valahová.

Azért szeretem nagyon ezt a webáruházat, mert számomra minden olyan kritériumnak megfelel, amitől visszatérő vásárló leszek bárhol. Széles választék, kedvező árak, akciók, kedvező fizetési és szállítási feltételek. Nem is kell más egy webshopnak, hogy rögtön a vásárlók kedvence legyen.

Táskák minden célra

Típus szerint találunk itt test-, kézi-, háti-, váll-, kézi- és borítéktáskákat változatos színekben és fazonokban. Vagyis, bármilyen célra szeretnénk termékeket, azt itt meg fogjuk találni. Kiránduláshoz, babázni, alkalomra, vagy csak hétköznapi használatra, itt biztosan meglesz az áhított darab. Vásároltam már itt szebbnél-szebb táskákat a nagyobb gyerekemnek iskolába, apukámnak hétköznapi használatra, de a férjem is kapott már innen olyan válltáskát, melyet dolgozni hordhat és gond nélkül elfér benne a laptop és minden szükséges más dolog. Mert hogy az annataska.hu oldalon nem csak női táskákat, hanem férfi darabokat is találunk, méghozzá szép számban.

De egy igazán jó táska esetén persze nemcsak a funkció, hanem a dizájn is számít, főleg, ha női táskákról van szó. A kínálat változatossága anyagokban, színekben is megnyilvánul. Lehet, elsőre azt gondoljuk, hogy csak a hölgyek számára vannak itt stílusos darabok, de ebben is kellemesen fogunk csalódni. Mint azt már említettem, a férfiak száméra is éppoly széles a választék.

táska webshop

Az itt forgalmazott márkák színvonalasok, tartós, minőségi termékekkel vannak jelen a piacon. Anekke, Bugatti, Tamaris, Jana…ez csak néhány azok közül a márkák közül, melyeket megtalálhatunk az Anna Táska táska webshopban. Ha felnéztek az annataska.hu weboldalára, akkor ti is végig tudjátok nézni a termékkínálatot, persze úgy, hogy minden darabnál fel van tüntetve az ár is.

Kisbabámmal való sétákhoz egy bézsszínű Bugatti női válltáskát választottam. Mivel a képek nagyon szépek és részletesek minden termékről ez nagyban megkönnyíti a döntést vásárláskor. Átgondoltam, hogy ha a baba vagy a hordozó sokat lesz a kezemben, akkor mindenképpen olyat szeretnék, amit könnyedén a vállamra akaszthatok, hogy a kezeim szabadon maradjanak. Anyagban könnyen tisztítható és strapabíró darabot szerettem volna és mindenképpen sötétebb árnyalatot, mely a piszkolódásnak is jobban ellenáll. Ez egy nagyméretű, 54*37*10-es táska. Biztos voltam benne, hogy minden szükséges dolog elfér majd benne, ha kimozdulunk.

Így hát egyszerűen és gyorsan meg is rendeltem a kinézett darabot, és mivel most regisztráltam az Anna Táskára, ezért kedvezményt is kaptam, a vásárlást követően jóváírt pontok formájában. Nagyon vártam, hogy megjöjjön a táska, ami végül pár napon belül meg is történt.

Amikor megérkezett a rendelésem, megint örömmel láttam, hogy nem kellett csalódnom. A táska éppoly szép és praktikus volt, ahogyan én azt a képek alapján gondoltam. Azóta is sokat használtam és bizony eddig nagyon jól tűri a gyűrődést.