Otthonról, kisbabával is lehet ám shoppingolni!

Hatalmas áldás, hogyha gyermek érkezik a családba. Minden szülő úgy emlékszik vissza erre, hogy élete egyik legszebb pillanata volt, amikor a gyermekét először a karjába vehette. 

Egy új jövevény érkezése azonban a rengeteg öröm mellett változásokat is generál. Egy újszülöttel, de sokszor még egy 1-2 éves gyermekkel sem lehet olyan egyszerűen intézni a dolgokat, mint amikor még kettesben voltunk a párunkkal. 

Örültem volna, ha erre felkészít valaki, de sajnos egymagam kellett mindezzel szembesüljek. A férjem munkában volt reggeltől estig, én pedig otthon a babával. Nem is olyan egyszerű így elintézni a hétköznapi teendőket, még az olyan egyszerűeket sem, mint a bevásárlás! 

Amikor már teljesen tanácstalan voltam, hogyan oldjam meg, elkezdtem körbe kérdezni, hátha valamelyik barátnőm, aki már túl van ezen a fázison, tud nekem benne segítséget nyújtani. Szerencsére mindig beválik, ha tapasztalt emberektől érdeklődünk, így most is kaptam megfelelő tippeket. 

Javasolták, hogy amit lehet, oldjak meg az interneten. Ott könnyű intézkedni, utána járni dolgoknak, és akár akkor is megtehetem, amikor a baba épp alszik. 
Az internetes ügyintézéseimben az egyik legnagyobb segítséget az akcioleso.hu adta. Itt tudom a mai napig a lehető legkönnyebben, legegyszerűbben intézni a dolgaimat. 

Ez a weboldal abban tud többet egyéb webáruházaknál, hogy ott komplex módon, egy helyen sorakoztatja fel a legnépszerűbb áruházak kínálatát. 
Legelőször az élelmiszerek kapcsán kerestem fel ezt az oldalt, ugyanis napi boltba járáshoz kellett legelőször valamilyen könnyítést találnom.

Szerencsémre, az egyik kedvenc áruházam, a Lidl kínálatát is el tudtam érni ezen az oldalon! Sőt, az akciós újságot online is meg lehet tekinteni: https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag.
Már önmagában ez is rengeteg segítséget adott, ugyanis nagyon sok időt lehet spórolni, hogyha nem kell végig járni egyesével minden sort, hanem célirányosan letudhatjuk a mindennapi élelmiszerek beszerzését. 

Ahogy minden nap felnéztem az akciólesőre, szép lassan megismertem minden funkcióját, és rájöttem, hogy más dolgok kapcsán is segítséget nyújthat. Az ennivalók terén például nem csak a célirányos vásárlást lehet megtervezni a fent lévő katalógusok segítségével, hanem innen tudtam meg, hogy bizonyos áruházak már házhozszállítást is végeznek! Ha sehogy nem tudom megoldani, hogy kimozduljak a csöppséggel, egyszerűen csak megrendelem, amit kell. Természetesen azoknak a webáruháznak is elérhető a kínálata ezen az oldalon, amelyeknél a lehetséges opciók között van a házhozszállítás is, szóval nem fog többe kerülni a bevásárlás, ha ezt a módot választom. 

Egyébként ezt a kényelmet nem csak háztartási dolgokkal tudjuk megtenni, ha az akciólesőt figyeljük. Az áruházak között megtaláljuk a legnagyobb ruha üzleteket, gyógyszertárakat, elektronikai eszközöket forgalmazó üzleteket, és ami nekünk a szívünk csücske lett, hogy a babaáruházak termékeiről is kaphatunk itt információt. 

Gyakorlatilag bármilyen területről szeretnék vásárolni, itt egy kalap alatt letudhatom. A múltkor épp babaruhák kapcsán kezdtem el nézegetni az egyik akciós katalógust. 

Ahogy elkezdtem az akciólesőt használni, már a második hónapban feltűnt, hogy kevesebbet költök. Ennek több oka is van, és egyértelműen mind a weboldal előnyeiből származik. Az első, hogy rengeteg ingázást, felesleges autócskázást megspórolok azzal, hogy célirányosan tudom beszerezni a bevásárlólistámra felírt tételeket. Régen sokszor megesett, hogy bementem szétnézni egy boltba, azonban nem vettem ott semmit, mert túl magas áron juthattam volna hozzá ahhoz, amit kerestem. Ilyenkor persze mehettem a következőbe, hátha ott olcsóbb… 

A második, ami talán még többet nyom a latba, az az, hogy itt mindig az aktuálisan érvényben lévő akciók vannak felsorakoztatva. Valljuk be, a kedvezményes ár mindig jól jön. Ugyan ki ne akarna kevesebbet fizetni a kasszánál? Különösen igaz ez, hogyha kisgyermek van a háznál, ugyanis nem kevés pénzbe kerül, hogyha mindent szeretnénk megadni a gyermekünknek.

Amikor felismertem, mennyi pénzt spóroltam ez által, akkor már tudatosan kezdtem átállítani magamat arra, hogy amit csak lehet, innen szerezzek be. Az élelmiszer- és bababoltok mellett elkezdtem itt keresni, hogyha valamilyen műszaki cikkre volt szükség, a ruhák terén is legelőször itt informálódtam, sőt, a közelgő ünnepek alkalmával is itt nézelődtem, a tökéletes ajándék reményében. A legnagyobb dolog, amiben segítséget kaptam, az az első, hármasban töltött nyaralásunk volt. A kuponok között rábukkantam egyre, amivel 35% kedvezményt kaptunk egy négy csillagos hotelbe. Mivel bababarát szállodáról volt szó, és az ár is rendkívül kedvező volt az akciólesőn, nem volt nehéz dönteni, hogy szeretnénk-e oda eljutni. Az oldalon lehet kérni, hogy tájékoztassanak téged az újdonságokról. Ez azt jelenti, hogyha bekapcsolod a funkciót, értesítést fogsz kapni, hogyha például egy új akciós katalógus elérhetővé válik. 

Mindemellett a közösségi médián keresztül is követem ezt a céget, hiszen ott is nap mint nap megfordulok, és szeretem, ha elsők között értesülhetek valamelyik új leárazásról. Mióta így értesülök a legújabb akciókról, azóta a környezetem is kezd megismerkedni vele: néhány gombnyomással el tudok küldeni üzenetben az adott magazint, ezzel segítve a körülöttem élőknek is.

Kifejezetten szeretem benne azt is, hogy az akciólesőn az emberek értékelhetik az adott termékeket. Ez nagyobb bizalmat ad, főleg akkor, hogyha olyan dolgot szeretnénk vásárolni, amivel korábban még nem volt dolgunk. Bátrabban próbálok ki számomra ismeretlen márkákat, hogyha hiteles forrásból kapok előzetes véleményt.

Ezáltal ki mertem végre próbálni rengeteg új élelmiszert, valamint műszaki cikkek terén is beszereztem jó néhány újdonságot, többek között egy robotporszívót is! (Mellékesen megjegyzem, nem bántam meg, és a barátnőim szeme is elkerekedett, amikor megtudták, milyen olcsón vettem.)

A barátnőkkel egy ideje már közösen is szoktunk rendelni. A robotporszívós eset meggyőzte őket, hogy csatlakozzanak. Ennek hatására, amikor értesítést kapok, hogy valamelyik weboldalon 40-50% kedvezmény elérhető, akkor igazi csajos programként ülünk neki, hogy átnézzük, ki milyen ruhácskát tud beszerezni a gyermekének. A spórolás mellett annak is örülök, hogy ezekkel a közös vásárlások segítenek, hogy továbbra is tudjuk ápolni a barátságunkat.

Az akcióleső már ezekkel a funkciókkal is rengeteg segítséget adott nekünk, mégis a legkirályabb az volt, amikor rájöttünk, hogy akár a nyaralásokat is meg tudjuk általa szervezni! 

A „kuponok” menüpont alatt leginkább szolgáltatásokra szóló kedvezményeket találunk. Közöttük elérhető néhány hotelekre vonatkozó ajánlat is. Ezek segítségével legutóbb egy 4 csillagos szállodába tudtunk foglalni, mégpedig 45%-os kedvezménnyel! Azért volt ez számunkra nagy dolog, mert ezelőtt sosem gondoltam, hogy eljuthatunk ilyen színvonalas szállodába az árakból kifolyólag. Az élmény felejthetetlen volt, és mondanom sem kell, átalakult a világ, miután megtudtuk, hogy így is lehet kirándulást szervezni! 

Nagy felelősség, ha otthon van egy gyermek, ám az akcioleso.hu megmutatta, hogy ez nem jelenti azt, hogy bezárul a világ! Sőt, nekem, személy szerint azóta még inkább kinyílt, és bebizonyosodott, hogy mindent meg tudok oldani, akár egy picivel a karomon is. Imádom, hogy nem csak a nagybevásárláshoz tudok tervezni (https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag), hanem bármit ki tudok így gondolni előre.