Lehetek szülő és vállalkozó egyszerre?

A feleségemmel már a megismerkedésünk kezdetén is gyakran téma volt, hogy majd egyszer mindketten szeretnénk gyereket. Most végre eljutottunk odáig, hogy érkezik az első kisbabánk. Szerencsére az orvos mindent rendben talált eddig a kicsivel és a kedvesemmel kapcsolatban is, így semmi okunk aggódni.

Én meglehetősen ambiciózus ember vagyok, aki a munkája mellett egy vállalkozást is szeretne indítani. Ez azonban költségekkel is jár. Mivel már nem csak magunkért, de a születendő gyermekünkért is felelősséggel tartozunk, emiatt nagyon meg kell gondolnunk azt, hogy hogyan és mire költjük a pénzt.

Az viszont egészen biztos, hogy a bt. alapítás lehetőségéről én nem akarok lemondani, de jó lenne, ha az ezzel járó költségeket némileg képes lennék racionalizálni.

Sokat gondolkodtam ezen a dolgon, és végül egy szolgáltatóban találtam meg a megoldást: topcegalapitas.eu.

Ők olyan segítséget képesek nyújtani, ami egy induló, de akár már egy meglévő vállalat számára is hasznos lehet.

Egy bt. alapításához ügyvédre és jogi ismeretekre is szükség van. Ez egy olyan útvesztő, amiben én biztosan eltévedtem volna, ha ez a kiváló és lelkiismeretes csapat nincs a segítségemre.

A profiljuk nem csak egy vállalatnak a megalapítását tartalmazza, de még székhelyet is tudnak biztosítani, aminek hihetetlen nagy előnyei vannak.

Például biztosítanak egy menő tárgyalótermet is a számunkra, ha székhelyszolgáltatást is kérünk. Láttam már a tárgyalót, és nyugodtan kijelenthetem, hogy nagyon profin néz ki. Biztos vagyok benne, hogy ha majd az ügyfeleimet itt fogom fogadni, akkor nagyon jó benyomást fogok kelteni bennük, már csak a helyszín miatt is.

A legjobbat azonban még nem is mondtam! A bt. alapítás árát száz százalékosan elengedik, mert csak a székhelyszolgáltatásért kell ebben az esetben fizetnem.

A cégem azóta már sikeresen működik, amiben nagy szerepe van annak, hogy a topcegalapitas.eu segítségét kértem. Velük ez az egész gyerekjáték volt, és nekem tényleg csak azzal kell foglalkoznom, ami a cégemhez szorosan kapcsolódik. Nagyon boldog vagyok, amiért rá találtam erre a szolgáltatóra, mert általuk sikerült megalapoznom a sikeremet.