Babaholmiktól a hajszárító árakig és vásárlásig

hajszárító árak

Készítettem egy listát arról, hogy még milyen babaholmikat kell megvásárolnom a kicsi megérkezéséig. Ekkor párom bejött a szobába, és megkérdezte, hogy magamnak is veszek-e valamit, mert egy ideje minden a baba körül forog, pedig biztos nekem is szükségem lenne valamire. Nagyon jól esett, hogy így gondol rám is, nekem van a legjobb párom az biztos.

Nem is kellett gondolkodnom, hisz mindig küzdök a hajszárítómmal, csak tudjátok, mindig volt más, ami fontosabb. Nem is tudom, hogyan alakulnak mostanában a hajszárító árak, úgyhogy elő is vettem a laptopot, hogy ennek utána járjak. Eszembe jutott, hogy egyszer már beszéltünk barátnőmmel a hajszárító vásárlásról, visszapörgettem a beszélgetésünket, és megtaláltam azt a linket, amit ő ajánlott nekem. Itt aztán gyorsan meg lett a válasz a hajszárító árak kérdésre vonatkozólag.

Úgy láttam a webáruházban, hogy olyan öt és tízezer forint között kapható nagyon sok készülék, ami akár elegendő is lehet, de ahogy olvasgattam az oldalon, ők is ajánlják a picit nagyobb összegbe kerülő hajszárítókat, hiszen azoknak az élettartama sokkal hosszabb idejű, mint az olcsó társaiké. Ettől függetlenül az olcsóbb is jó lehet, de abban igazuk lehet, hogy masszívabb használat esetén egy komolyabb gépre lehet szükség.

Tudom, butaság lehet, de nagyon örültem annak, hogy lehet szín szerint is szűrni az áruházban. Nagyon szeretem a piros színt, igyekszem ebben a színben beszerezni magamnak, amit csak tudok, és sokkal egyszerűbb így, hogy lehet színre is szűrni. Mert amúgy bő 200 termék van náluk a hajszárító kategóriában, így aztán nem lett volna egyszerű megtalálni a kedvenc színemet, ha nem gondoltak volna arra, hogy ilyen szűrési feltételt is biztosítsanak a vásárlóknak. De még piros színű hajszárítóból is 15 darab volt, amikor én megnéztem az oldalukon, szóval még a kedvenc színemre szűkítve is nagyon sok termék közül tudtam válogatni. A hajszárító árak tekintetében a szín szerinti szűrésnél is ugyanaz érzékelhető, a néhány ezer forintos darabtól akár közel 70 ezer forintos hajszárítóra is szert lehet tenni. Utóbbi már olyan komoly gép, amire a fodrászoknak lehet érdemes lecsapni.

Be tudtam állítani azt is, hogy hány fokozatban lehessen a hőmérsékletet állítani, ugyanígy a ventillátor fokozatát is ki lehet választani, és nagyon egyszerű igen és nem választással megadhattam, hogy rendelkezzen-e hideg levegő funkcióval és ionizálással.

Végül én egy remington márkájú hajszárító mellett döntöttem, amire most épp kedvezményt is biztosított az áruház, így 1700 forinttal volt olcsóbb, mint az eredeti ára. A termékleírásnál a műszaki adatok nagyon pontosan vannak feltüntetve, minden jellemző és tudnivaló megtalálható. De ami nagy segítség volt még, hogy valódi igazolt vásárlók véleményeit is elolvashattam az oldalon. Az ilyen vásárlói vélemények és ajánlások mindig nagyon megkönnyítik a vásárlást. De amúgy nem csak vélemények írására van lehetőség, hanem akár kérdést is fel lehet tenni a termékek alatt, amit meg is válaszolnak.

Örülök, hogy barátnőm elküldte nekem ennek a BestMarkt weboldalnak a linkjét, végre sikerült beszereznem egy jó minőségű hajszárítót, ráadásul nagyon gyorsan meg is jött. Írják is amúgy az oldalon, hogy a rendelések 96%-a 2 nap alatt megérkezik, ami valóban nem csak kitaláció, hiszen nekem is már második napon megérkezett a piros színű hajszárítóm. 14 nap pénz visszafizetési garanciát is adnak, de ezzel én biztosan nem fogok élni, nagyon szuper terméket kaptam.