Jön a gyerek, nem lehet hideg a házban

Múlt hónapban eljutottunk a feleségemmel életünk legfontosabb napjához, és teljesen megváltozott az életünk. Hárman lettünk! Lassan 8 éve ismerjük egymást, és 3 éve vagyunk házasok, és végre ez a nap is eljött. Az elmúlt hónapok a hosszas készülődéssel teltek. Ahogy megtudtuk a jó hírt, még el is költöztünk egy kertes házba, ahol a gyermekünknek a legjobb élete lehet majd, és később a testvérének is, ha sikerül. Gyorsan elrohant a 9 hónap, és elérkeztünk március elejéhez, amikor egy éjszaka a szerelmem kissé ijedten, de mégis boldogan ébresztett. Indulás a kórházba. Nem is gondoltam volna, de 5 óra múlva már hivatalosan is apa voltam. Nekik még pár napot a kórházban kellett tölteniük, én pedig próbáltam őket a létező legtökéletesebb körülmények közé várni haza, de persze miért is lenne ez ilyen egyszerű…

Egy nappal a hazaérkezésük előtt, totál hideg volt a nappali, amikor beléptem munka után. Még csak most költöztünk be, de behalt a fűtés. Nem várhattam itthon a hidegben az újszülött kislányomat, valamit tennem kellett. Próbáltam megszerelni, de gyorsan rájöttem, hogy ez nem az én szakmám. Így találtam meg a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt, akik megmentették az életem. A belinkelt cég víz, gáz, és fűtésszereléssel foglalkozik, de ez talán egyértelműen kiderül a nevükből, ahogyan az is, hogy éjjel-nappal, 24 órában űzik ezt a sportot. Ez azért fontos, mert így meg tudják tenni, hogy, akár egyetlen órán belül kiérkeznek, ha a helyzet ezt indokolja. Mekkora mázli, hogy megtaláltam ezt az oldalt! 

Nem is késlekedtem, de időm sem lett volna erre. Hívtam a céget, és a hívásomra egy nagyon kedves úriember válaszolt, aki már telefonban biztosított róla, hogy meleg lesz itthon, mire hazaér a kis Lilla. Szimpatikus volt tőle, hogy megnyugtatott. Valóban, ahogy a honlapon is ígérik, szuper sebességgel érkeztek ki hozzám, maximum másfél óra telt el a hívástól számítva. Egy régebbi gázkészülék volt a lakásban, amit simán megjavított a szerelő. Figyeltem, ahogy dolgozik, és ordított róla, hogy tudja mit csinál. Nem volt kérdés számára, hogy ezt simán megjavítja, sugárzott belőle a magabiztosság. 

A munkát viszonylag gyorsan elvégezte, de nem azért mert összecsapta, hanem azért, mert profi volt. A cég garanciát is vállal a munkára, amit elvégeznek, így neki is érdeke, hogy jól dolgozzon, és ne kelljen újra jönni, és megint kezdeni az egész procedúrát. El sem hittem, de tényleg meleget varázsolt a srác a házba, alig 3 óra alatt a hívástól számítva. Árban is korrekt a szolgáltatás, nem fizettem annyit, mintha új kazánt vettem volna. A munkáról pedig számlát is kaptam, kiszállási díj pedig nem volt. Nagyon elégedett voltam. 

Utána nézelődtem még a honlapon, miután elment a srác, és nagyon szimpatikus dolgokat találtam. Az a sok pozitívum, amit kiemeltem, mind alap náluk, és szinte a szolgáltatás alapvető része. Ez vélhetően a 30 év tapasztalatból adódik, ami a cég mögött van. Le volt írva, hogy felújításban, korszerűsítésben is szívesen segítenek, és mivel ez pont tervben volt, egyeztettem erről is a céggel, tuti őket kérem meg.

Elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért sikerült ilyen gyorsan megoldani a problémát, és másnap meleg lakásban várhattam haza a feleségem és a kis Lillát, aki édesen aludt a meleg szobájában, miközben a közeledő tavasz helyett még viharos eső tombolt kint a nagy világban. De nálunk a családi szeretet, és ez a szuper cég, bemelegítette az otthont. Ha Neked is szükséged van hasonló segítségre, kattints, nem fogsz csalódni: https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles